Kohti ääretöntä ja sen yli
Uusintalähtö
Uusintalähtö

Uusintalähtö

Pari vuotta sitten virittelin blogia, mutta en päässyt paria kirjoitusta pidemmälle. Aika ajoin olen leikitellyt ajatuksella tubettamisesta, mutta ei tahdo oikein aika riittää eeppisten editointien tekoon… Nyt kun iski flunssa päälle enkä siten pääse lenkille, sain kuningasajatuksen: alan pitää sekä blogia että tubekanavaa! Looginen järkeilyhän tässä menee niin, että kirjoituksia on nopea naputella milloin vain, ja videot tuovat sitten mukavaa vaihtelua touhuun. Voittajakonsepti!

Tarkoitus olisi kirjoitella ennen kaikkea juoksusta ja kestävyysurheilusta. Määrittelen itseni kilpakuntoilijaksi eli harrastan juoksua tavoitteellisesti, vaikka en huippu-urheilija olekaan. Perhe ja päivätyö asettavat omat realiteetit, mutta tällä tasolla hyviä tuloksia saa onneksi vielä muuta elämää uhraamatta. Ikää on reilut kolmekymmentä vuotta, joten paljon on hyviä vuosiakin vielä jäljellä… Vaimo on myös kova juoksemaan, joten lenkit on luonnollinen osa koko perheen arkea.

Tässäpä tällainen lyhykäinen prologi, mitä tuleman pitää. Ai niin, olen itse asiassa myös tosi hauska mies, joten ihan puhtaalla asialinjalla ei varmaan blogissakaan mennä. Tervetuloa lukemaan!