Kohti ääretöntä ja sen yli
Perinteinen ”viimeistely” Aurajoen yöjuoksulle
Perinteinen ”viimeistely” Aurajoen yöjuoksulle

Perinteinen ”viimeistely” Aurajoen yöjuoksulle

Aurajoen yöjuoksu juostaan taas ensi viikonloppuna, ja tarkoitus olisi olla lähtöviivalla neljättä kertaa peräkkäin. Valmistautuminen on mennyt saman kaavan mukaan kuin viime vuonna: sairastaen.

Harjoittelu on sujunut koko kevään erinomaisesti, ja ihmettelin hiljattain ihan ääneen, että edellisen kerran olin sairaana joskus lokakuussa. No, ilmeisesti unohdin koputtaa puuta, sillä viime viikolla pääsinkin sairastamaan sitten ihan kunnolla. Ensin taloomme saapui vatsatauti. En sairastunut heti, ja parin päivän kuluttua luulin jo välttäväni koko taudin, mutta sieltä se lopulta kuitenkin potkaisi. Taudinkuva ei onneksi ollut kovin raju ja parin päivän päästä olin jo tennistreeneissä.

Vaan ei siinä vielä kaikki! Parin päivän päästä vatsataudista alkoi sitten flunssa. Lopulta torstaiset tennistreenit jäivät viime viikon ainoaksi harjoitukseksi. Todella ikävään aikaan taudit sattuivat mutta niihän ne aina. Viime vuoden Aurajoen yöjuoksuun valmistauduin samalla kaavalla… Flunssa ei ole hellittänyt vieläkään täysin, joten yöjuoksuun osallistuminen käy päivä päivältä epävarmemmaksi. Katsotaan, millä tuulella nuhajumalat ovat loppuviikosta.

2 Comments

  1. Toivottavasti paranet flunssasta. Mulle tuo Aurajoen Yöjuoksu on kuin punainen vaate. Olen kolmena vuonna peräkkäin ilmoittautunut sinne, mutta kertaakaan en vielä ole päässyt siellä juoksemaan. Aina on flunssa iskenyt juuri samalla viikolla. Tänä vuonna en edes ilmoittautunut, mutta flunssa iski silti. Tosin nyt on viikon kuluttua edessä Bodom Trail ja sinne olisi tarkoitus jo olla kunnossa 🙂
    Tsemppiä paranemiseen!

    1. Jesse

      Kiitos, jotenkin tähän aikaan tosiaan tuntuu jos jonkinlaista tautia liikkuvan… Harmittaa kun tuo on niin nopea reitti, että haluaisi olla ennätyskunnossa. Ehkä ensi vuonna 😀

Comments are closed.